2005-03-11

Professionell tyckare i Massmedia?

Vilka är dessa människor som bjuds in till TV och sitter i soffan och tycker om olika saker? Jag har hört Johan Norberg(Timbro) säga så många gånger att Nyliberalerna är orättvist behandlade och aldrig får komma fram i Media som bevisligen är vänsterstyrt och ändå sitter de där i sofforna och tycker. smedja (c) Freefoto.comI morse var det Johnny Munkhammar (fd Timbro) som satt och tyckte till. Det hör till vanligheterna att tankesmedjorna är där och sprider sina budskap.

Egentligen skulle man föra statistik över hur ofta dessa liberala krafter har möjlighet att komma fram i massmedia och hur ofta det är vänsterkrafter i soffan. Det är väl oftast Greider, Stig Malm, Ursula Berge som representerar vänstern. Jag gissar att det lär bli en lätt övervikt till tankesmedjor som Timbro. Det vore ju också trevligt om man fick veta vad det var dessa tyckare står för.

Jag tycker man borde ta in också nya ansikten med olika klasstillhörigheter. Det vore kul att höra vad Elsa Undersköterska eller Uffe Fastighetsskötare tycker om dagens situation med alla sjukskrivningar.

Inga kommentarer: